Terug naar sprekers

WinWinWerkt - Bestuurslid MKB Amsterdam

Michal van Dantzig

Toegevoegde waarde 50+
Michal van Dantzig is oprichter van WinWinWerkt. WinWinWerkt helpt MKB met het vinden en binnenhalen van ideale medewerkers door middel van recruitment-marketing dienstverlening. WinWinWerkt werkt uitsluitend voor bedrijven die diversiteit omarmen. Behalve dat dit maatschappelijk niet anders kan, is hier juist heel veel voordeel te halen voor bedrijven. Hier gaat Michal wat meer over vertellen. Met name over de groep 50plus en 65plus.

3 tips van Michal

Tip 1: Benader de arbeidsmarkt als een marketeer.

Benader de arbeidsmarkt als een marketeer. Wie is mijn doelgroep 'ideale medewerker voor de functie'? Wat kan ik bieden dat voor mijn doelgroep interessant is? Hoe en waar kan ik mijn doelgroep bereiken? Hoe kan ik ze overtuigen om op mijn vacature te solliciteren? Vraag het gratis e-book over recruitment-marketing op.

Tip 2: Zorg voor een diverse en inclusieve bedrijfscultuur

Zorg voor een diverse en inclusieve bedrijfscultuur waar mensen zichzelf mogen zijn en zich welkom voelen. Het binnenhalen en het behouden van medewerkers is veel eenvoudiger. Zie de webinars van Amsterdam Divers en Inclusief.

Tip 3: Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Kijk eens via deze link naar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met functiecreatie kan je je medewerkers ontlasten en het werk beter organiseren. Het eenvoudiger werk kan gedaan worden door iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt. Lees meer op de website van Onbekend Talent.

Contact Michal

LinkedIn